Jeg er Uwe og jeg har en passion.

Jeg arbejder med mennesker og organisationer.

Jeg brænder for at støtte mennesker i at fungere bedre sammen og hver for sig – derfor skaber jeg resultater ved at højne den enkelte leders/medarbejders evne til at træffe de bedste beslutninger for sig selv og for den organisation han/hun indgår i.

Mit arbejde med mennesker:

Mit ønske er at invitere dig ind i en øget bevidsthed om dig selv og øget bevidsthed om din relation til andre.

Du står stærkt i dig selv, når du er bevidst om, hvad der sker udenom dig og indeni dig. Når du bliver ekspert i at selvregulere dit nervesystem, kan du træffe de bedste beslutninger for dig selv og alle de relationer du indgår i.

Mit arbejde med din organisation:

En organisation er en fiktiv størrelse, som i bund og grund er summen af den faglighed, viden, erfaring, personlighed og individuelle evner hvert medlem byder ind med. Det kræver meget af en leder at få en organisation til at være driftig og effektiv. Mange ender skal bringes sammen.

Jeg kommer med værktøjet og kittet, der binder ledelse og medarbejdere sammen, så du som leder kan lykkes. I samarbejde med mig får I den gode tone frem i lyset og “rykker sammen i bussen”, så I kan lykkes og skabe vækst og trivsel for den enkelte og hele organisationen.

Ganske kort:

Jeg er håndværker i faget ”livsduelighed” og hvordan mennesker spiller hinanden gode. Mine teoretiske uddannelser komplementerer min praktiske erfaring fra forskellige arbejdsopgaver som:

 • Psykoterapeut med naturen som speciale
 • Naturterapeut
 • ICF certificeret coach (International Coaching Federation)
 • Skoleleder
 • Afdelingsleder i folkeskolen
 • Daglig leder i privat virksomhed
 • Facilitering af personaleudvikling i private- og offentlige virksomheder
 • Facilitering af udviklingsforløb for ledere
 • Facilitering af konflikthåndtering mellem enkeltpersoner og mellem personalegrupper
 • Facilitering af ”train the trainer” – uddannelse af mennesker, der hjælper mennesker
 • Medlem af studierådet på uddannelsesinstituttet Human Education Group, Århus
 • Klatre- og rapelleinstruktør
 • m.a.

Efter mere end 25 år i arbejdslivet som leder og medarbejder kender jeg rammerne for arbejdet på ledelseskontoret og på gulvet og har oplevet, hvor vanskeligt det kan være at udøve god ledelse, der sikrer medarbejderne de bedste betingelser til at udføre deres arbejde.

God ledelse er nok i dag det vigtigste til, at medarbejderne har de bedste muligheder for at lykkes med deres opgaver. God trivsel handler i høj grad om, hvordan kollegaerne taler sammen og at de er i et tillidsfuldt rum med hinanden, hvor de tør at spørge til råds og stille krav til hinanden.

Bedre trivsel giver bedre resultater.

Det tager tid og kræver opmærksomhed at vedligeholde og kitte glasset i ældre vinduer. Ting forgår – jeg vil arbejde med mennesker, før det går galt og vinduet falder ud.

Jeg faciliterer de processer, der slutter med at skabe et bedre arbejdsmiljø og jeg faciliterer processer, der får medarbejdere til at arbejde frem mod samme mål.

Jeg faciliterer processer for mindre grupper, ledelsesteams/medarbejderteams samt hele organisationens personale. Og jeg faciliterer tværfaglige forløb, hvor flere personalegrupper deltager for at strømline kommunikationen og afdække forventninger til hinanden.

Jeg hjælper mennesker til at fungere bedre sammen og hver for sig – så når du tænker, at der er noget, der kunne trænge til vedligehold, så kontakt mig for en dialog om dine ønsker.

Min faglighed udfoldes i de mentale og de psykoedukative felter, og mit afsæt hviler på to positioner:

 1. Den viden vi har fra hjerneforskere om hjernens funktion og udvikling
 2. Den viden vi har om menneskers sociale liv fra antropologiske studier

Hjerneforskningen giver viden om hjernefunktion og udviklingsteori.

Antropologi handler om menneskers sociale liv og om kulturer og samfund i verden. Antropologi er studiet om, hvordan mennesker lever med hinanden i og på tværs af forskellige kulturer. Antropologien undersøger mennesket som socialt væsen og de kulturelle normer og strukturer, der eksisterer i ethvert samfund eller fællesskab.

Gode sociale kompetencer er væsentlige for at kunne fungere godt sammen. Og når mennesker har gode sociale kompetencer, oplever de succes samt at de lykkes.

Mit bedste virkemiddel er at skabe planlagt frustration hos deltagerne, så vi sammen træner at anerkende denne tilstand og sammen drøfter, hvordan man anvender frustrationen konstruktivt og kommer godt videre.